Despre noi

Van Merksteijn Fencing Systems Romania (VMFSRO) este una dintre cele 12 filiale ale companiei Van Merksteijn International in Europa. Din luna iunie 2003 VMFS a intrat pe piaţa din România în întâmpinarea clienţilor în calitate de furnizor de sisteme de gard. Compania a fost înființată pentru a ajuta clienții noștri cu cererea tot mai mare pentru sisteme complete de gard (panouri, stâlpi, porți și accesorii).

Compania a fost înființată, într-o perioadă de creștere a cererii pentru panouri de gard, la potențialii clienți pe piața românească în sistem en-gros. Oferim aceste produse în gama completă, în condiții de preț favorabile și cât mai flexibil posibil de la un depozit de distribuție locală.
Echipa noastră de personal experimentat este gata să răspundă cerinţelor clienţilor noştri, solicitărilor acestora in ceea ce priveşte sistemele de panouri de gard.

Ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră si să vă putem servi la depozitul nostru en-gros Van Merksteijn Fencing Systems RO în mod corespunzător.

Van Merksteijn International este o adevărată afacere de familie care acţionează în fiecare zi pentru clienții din întreaga lume.

Personalul nostru oferă servicii directe în Europa și în afara ei.
Suntem activi în industria oțelului de peste 70 de ani începând cu o companie de construcții din oțel. Nu cu mult timp după ce am început ne-am dezvoltat şi ne-am transformat într-unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse de armare şi panouri de gard.

Ulterior a devenit clar faptul că toate piețele locale din Europa au avut nevoi diferite în ceea ce privește abordarea sortimentelor și de marketing. Van Merksteijn a trebuit să treacă la strategia sa de a înființa centre de servicii în diferite țări europene. Aceste centre de servicii, de asemenea, numite sisteme de companii, vând panouri pentru gard de la compania lor mamă, plus alte produse conexe pentru gard, cum ar fi stâlpi, console, porţi, etc. În prezent, există 11 astfel de centre de servicii, dar acest număr este în creștere rapidă.

Prin intermediul acestor companii dinamice si bine organizate, Van Merksteijn Systems poate răspunde rapid la nevoile în schimbare pe piețele locale.

Van Merksteijn International este un partener puternic pe care te poți baza

Deci, de acum și pe viitor, Van Merksteijn este aici pentru tine!